Om dit bestand te kunnen downloaden vragen wij u om enkele gegevens in te vullen. 
Nadat u uw gegevens hebt verstuurd kunt u het bestand downloaden door nogmaals op het door u gekozen bestand te klikken.
Uw naam
Uw e-mailadres
Naam praktijk
Plaats praktijk
Menu
Bellen
Mailen
Progez
Progez werkt aan vernieuwing en samenwerking in de zorg

Breng uw samenwerkingsverband(en) in beeld

Sluit

Werkt u samen in een gezondheidscentrum, wijkteam, regio of keten? Of in een samenwerkingsverband rondom een thema of als zorggroep? Meldt u dan nu aan bij zorgindebuurt.info om deze samenwerking zichtbaar en vindbaar te maken. Bijvoorbeeld oncologie netwerken, sociaal team, SOLK-netwerken, verloskundig samenwerkingsverband enz.

Samenwerking in zorg en welzijn is belangrijk. Om zorg betaalbaar te houden moet zorg anders georganiseerd worden en is samenwerking noodzakelijk. Met de aanvulling om samenwerkingsverbanden zichtbaar en vindbaar te maken via zorgindebuurt.info spelen we in op deze ontwikkeling. Het is een goede aanvulling op het zorgaanbod dat er tot nu toe zichtbaar was.

De samenwerkingsverbanden die bij Progez en Caransscoop bekend zijn, hebben wij in overleg met deze samenwerkingsverbanden alvast ingevoerd. Kijk of uw samenwerkingsverband ook al op zorgindebuurt.info te vinden is. Zo niet, meldt u zich dan aan, zodat u binnenkort ook zichtbaar en vindbaar bent op de sociale kaart.

Aanmelden

Staat uw samenwerkingsverband nog niet op zorgindebuurt.info? Geef de basisgegevens van uw samenwerkingsverband door via 'Aanmelden' en kies voor 'Samenwerken' rechtsboven in de menubalk. Uw samenwerkingsverband wordt dan toegevoegd aan onze zorgdatabase, die de basisgegevens koppelt aan zorgindebuurt.info. De contactpersoon ontvangt een persoonlijke inlogcode voor het portaal van de zorgdatabase.

Wijzig de gegevens van uw samenwerkingsverband

Elk samenwerkingsverband dat zichtbaar is op de sociale kaart, beheert zelf de gegevens van het samenwerkingsverband, door aanwijzing van een contactpersoon. De contactpersoon heeft een persoonlijke inlogcode voor het portaal van de zorgdatabase. Hiermee kan de contactpersoon de basisgegevens van uw samenwerkingsverband en de gegevens van alle deelnemers up-to-date houden. Het duurt circa 24 uur voordat een aanpassing zichtbaar is op zorgindebuurt.info.

Helpdesk zorgindebuurt.info

Stel uw vraag via mutaties@proscoop.nl

Bekijk hier veelgestelde vragen over zorgindebuurt.info en contactinformatie

Meer lezen