Om dit bestand te kunnen downloaden vragen wij u om enkele gegevens in te vullen. 
Nadat u uw gegevens hebt verstuurd kunt u het bestand downloaden door nogmaals op het door u gekozen bestand te klikken.
Uw naam
Uw e-mailadres
Naam praktijk
Plaats praktijk
Menu
Bellen
Mailen
Progez
Progez werkt aan vernieuwing en samenwerking in de zorg

Staat uw organisatie al op zorgindebuurt.info?

Sluit

Zoekt u een collega, specialisme of andere professional in de buurt, dan helpt zorgindebuurt.info u snel aan een overzicht. Als uw organisatie al op de sociale kaart staat, check dan of de gegevens nog actueel en compleet zijn. Zorg ervoor dat uw organisatie en haar specifieke kenmerken ook gevonden worden.

Progez en Caransscoop hebben, op verzoek van zorgprofessionals, samen zorgindebuurt.info de regionale sociale kaart voor de eerste lijn ontwikkeld. De website maakt zichtbaar waar welke zorg geboden wordt in buurt, dorp of wijk en is ingericht om zorgaanbieders in de eerste lijn en professionals op gebied van welzijn een hulpmiddel te bieden bij doorverwijzing. zorgindebuurt.info is een openbare website, dus ook burgers vinden hun weg naar dit regionaal online zorg- en welzijnaanbod.

Aanmelden

Staat uw organisatie nog niet op zorgindebuurt.info?
Geef de basisgegevens van uw organisatie door via 'Aanmelden' en kies voor 'Organisatie' rechtsboven in de menubalk. Uw organisatie wordt dan toegevoegd aan onze zorgdatabase, die de basisgegevens koppelt aan zorgindebuurt.info. U ontvangt als contactpersoon een persoonlijke inlogcode voor de zorgdatabase.

Wijzig uw organisatiegegevens

Elke organisatie die zichtbaar is op de sociale kaart, beheert zelf, via de contactpersoon van de organisatie, de organisatiegegevens. De contactpersoon heeft een persoonlijke inlogcode voor de zorgdatabase. Hiermee kan de contactpersoon de basisgegevens van uw organisatie en de gegevens van alle medewerkers up-to-date houden.
Het duurt circa 24 uur voordat een aanpassing zichtbaar is op zorgindebuurt.info.

Helpdesk zorgindebuurt.info

Stel uw vraag via mutaties@proscoop.nl

Bekijk hier veelgestelde vragen over zorgindebuurt.info en contactinformatie

Meer lezen